RONALD BOUSCHER

Professioneel philatelist en commissionair

Over ons

RONALD BOUSCHER, passie voor filatelie
Lid NVPH, PTS, IFSDA en AAA

_45B6953 kopie¦êren
Van je hobby je beroep maken. Een droom voor velen, voor mij realiteit. Vanaf mijn 6de verzamelde ik postzegels. Mijn hobby heb ik opgegeven om in 1980 samen met mijn vrouw professioneel filatelist te worden. Mijn passie voor postzegels heb ik nooit verloren. Iedere dag doe ik mijn werk met plezier. Het geeft veel voldoening om mijn passie te delen met mijn klanten.

We hebben geen winkel. De vrijheid hebben om te reizen is voor ons belangrijk. Om naar veilingen en beurzen in binnen– en buitenland te gaan en de uniekste zegels en brieven te vinden. En zo uw collectie aan te vullen. Dat vind ik mooi aan mijn werk.

 

Klassiek Nederland en overzeese gebiedsdelen tot 1940, Palestina en Israel tot 1952
Mijn specialisatie is klassiek Nederland en de overzeese gebieden tot 1940. Zowel oude brieven als postzegels. In het bijzonder de eerste emissie van Nederland. Ook ben ik gespecialiseerd in Palestina en Israel tot 1952.

Beoordelen van materiaal, bemiddeling en commissionair bij postzegelveilingen in binnen- en buitenland
Daarnaast kan ik voor u materiaal beoordelen en namens u bieden bij postzegelveilingen in binnen- en buitenland. Ook voor verkoop van of bemiddeling bij grote collecties of bijzondere filatelistische objecten kunt u bij mij terecht.

Contact
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn ook te vinden op de volgende beurzen.