RONALD BOUSCHER

Professioneel philatelist en commissionair

Over ons

MARGRIET BOUSCHER-SNAPPER
Lid NVPH, IFSDA, RPSL en AAA

DSC_5010

In 1980 is Ronald Bouscher zijn bedrijf in de filatelie gestart samen met zijn vrouw Margriet Bouscher-Snapper. Ronald Bouscher was een gerenommeerd professioneel filatelist. Margriet Bouscher-Snapper heeft na het overlijden van Ronald Bouscher in 2018 het agentschap voortgezet als Ronald Bouscher Auction Agency.
Als agent kan Margriet Bouscher-Snapper voor u bieden op veilingen in en buiten Nederland. Voor verkoop van of bemiddeling bij grote collecties of bijzondere filatelistische objecten in binnen- of buitenland kunt u bij Margriet terecht.

Contact
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

RONALD BOUSCHER (1947-2018), passie voor filatelie

_45B6953 kopie¦êrenVanaf zijn zesde verzamelde Ronald postzegels. Zijn hobby heeft hij opgegeven om in 1980 samen met zijn vrouw Margriet een bedrijf te starten om professioneel filatelist te worden. Daarmee heeft Ronald van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Iedere dag werkte hij met veel plezier en het gaf hem grote voldoening om zijn passie te delen met zijn klanten.

Als professioneel filatelist was Ronald een begrip binnen de filatelie vanwege zijn diepgaande kennis van klassiek Nederland en Palestina, zijn oog voor kwaliteit, warme persoonlijkheid, betrouwbaarheid en typisch Amsterdamse humor. Hierdoor werd hij door klanten en collega’s zeer gewaardeerd.